Har du behov av en ny truck?

av | 12 Juni, 2022

Vill du satsa på en ny truck till ditt företag? Hos Truck-Trans kan du köpa en ny truck men även hitta begagnade sådana. Hos dem finns det alla modeller av nya truckar från Hyster, så som:

  • Gaffeltruckar
  • Lagertruckar
  • Containertruckar

De erbjuder även truckar från Manitou. Med detta företag kan du få tag på rät truck, till rätt pris. De gör en så kallad behovsanalys för att kunna specialanpassa trucken du väljer. Även dess utrustning. Det så att den fungerar för dina behov.

Nya truckar eller köpa begagnat?

Om du står i valet mellan att köpa en ny truck, eller en begagnad, så beror det helt på. En begagnad truck kan vara minst lika bra som en ny. Det hela beror på vad det är för slags truck du är ute efter. Är det så att du bestämt dig för att det är en ny truck du vill ha, så kan du välja mellan att köpa den rakt av, eller leasa den. Vad som passar dig och ditt företag, det vet du bäst själv.

Om du är osäker på vad du ska välja, så kan det vara bra att kontakta företaget. De kan nämligen hjälpa till med att fram den mest optimala lösningen för dig och ditt företag när det gäller truckar.

Service, underhåll och reservdelar

Hos Truck-Trans kan du även få hjälp med service och underhåll av din truck. Det allra bästa är att teckna ett så kallat serviceavtal. Hos dem kan du även hitta reservdelar till din truck, om det är så att du måste byta ut något.