Investera i en bra pallyft

av | 12 Juni, 2022

Funderar du på att skaffa en pallyft? Det finns en pallyft som är bra och det hos Pronomic. De har en hel del utrustning inom lyft så som:

  • Lyftvagnar
  • Lastbärare
  • Konceptvagnar/kundanpassade lyftredskap

Inom många branscher är det ju så att det förekommer flytt av olika slag. Att göra det manuellt, det är inte bra för kroppen. Det eftersom det kan leda till förslitningsskador. Därför är det en god idé att satsa på lyfthjälpmedel av olika slag.

Lyft för pallar

En pallyft är som det låter en lyft som gör att du kan lyfta och flytta pallar på enkelt sätt. En variant är Pronomics lyftvagn med gafflar. Denna kan även användas för att lyfta andra saker så som rullar, plastbackar, kärl eller färdiga produkter.

Alla de lyftredskap som finns hos detta företag, de är ergonomiska samt att de även är anpassade för att kunna lyfta och förflytta olika saker.

Pallyftare underlättar ditt jobb

Genom att du ser till att investera i en bra pallyft, så kan du underlätta ditt jobb på ett bra sätt. Pronomic har en lyftvagn som heter Lift & Drive och den klarar av upp till 325 kilo. Den är ett bra alternativ till en traditionell pallyft. Med den kan du lyfta in gods i hyllor samt att du även kan mata eller fylla på maskiner eller flytta på olika gods.

Så är det så att du har ett arbete där det förekommer mycket lyftande och flyttande av tungt gods, så kan det vara värt att kolla in det sortiment som finns att hitta hos detta företag.